vineri, 5 aprilie 2013

Animale de companie

Animale de companie

Animalele de companie sunt prietenii caracterelor. Spre deosebire de cai sau alte mounturi nu le poti calari.
Unele dintre aceste animale de companie, acordate bonusuri speciale.
Aceste animale de companie nu pot fi folosite împreune (in cazul in care detinem mai multe).

  • Phonix de gheata

Poate fi chemat cu sigiliul Phonix . Ea are o durată de 120 de zile. Disponibil in Cufărul Iernii Eterne -> sau la Roata Norocului (eveniment ocazional). Nu este negociabil.



  • Bambi

Poate fi chemat cu sigiliul Bambi . Acesta are o durata de 2 ore sau 20 de zile. Poate fi obtinut numai la Evenimentele de Craciun, prin activarea cautarilor de sosete pentru Mos Craciun sau din Item Shop . Putem obtine un sigiliu Bambi de la Mos Craciun la fiecare 24 de ore. Daca acest Bambi a plecat fugind dupa tine, posibilitatea ca monstrii sa dropeze sosete creste. Acesta nu este negociabil, plus ofera: 15% atac și 1500 mai mult PV.



  • Baby Azrael
Odata ce Baby Azrael este pe urmele tale, nu are niciun rost sa fugi de el: micul demon este extrem de afectuos si te va urma la fiecare pas. Din fericire pentru tine, se pare ca totusi copilul nu vrea sa calce pe temutele urme ale tatalui sau. Catacombele sunt de departe prea prafuite si flacarile purgatoriului etern mult prea incinse. In topul preferintelor lui se afla jonglatul cu coasa mai degraba decat sa o foloseasca pentru a-ti curma viata. El te va insoti pentru 7, 30 sau 200 de zile in aventurile tale. In Turnul Demonilor si Catacombe el se va folosi si de avantajul terenului propriu si te va ajuta incepand cu al doilea nivel cu bonsurile 1500 PV si 15% tare impotriva puternicei sale familii. Durata de folosire va porni la achizitionarea articolului.
Special: versiunea de 200 de zile contine si Capete Mumificate( 30 unitati, negociabile) . Sigiliu:
Special: versiunea de 30 de zile contine si Capete Mumificate( 10 unitati, negociabile) . Sigiliu
:




  • Leonidas

Poate fi chemat cu sigiliul Leonidas . Are o durata de 120 de zile, disponibil la Tombola (eveniment ocazional). Acesta nu este negociabil, plus ofera: 15% atac și 1500 mai mult PV.


  • Khan si Porkie
Pot fi chemate cu un sigiliu . Au o durata de 120 de zile. Disponibili in Whelp Box . Aceste sigilii nu sunt negociabile, in plus ofera: 15% atac și 1500 mai mult PV.
  1. Khan
  2. Porkie

Niciun comentariu: